27 Eylül 2013 Cuma

Apple'dan 65 Milyon Dolar Yardım

2002 yılında kurulan ve dünya çapında AIDStüberküloz ve sıtma hastalıklarıyla mücadele eden The Global Fund enstitüsünün 2006 yılında hayata geçirdiği başarılı organizasyonlardan biri olan RED, birçok küresel markanın desteğini alarak günümüze kadar ulaştı.
Yiyecek sektöründen giyime, medyadan teknolojiye çeşitli markaların destek verdiğiorganizasyona başından beri katkı sağlayan markalardan biri de Apple oldu. RED’in tanınmış isimlerinden ve öncülerinden U2 grubu solisti Bono’nun girişimleri ile Apple’ın da dahil olduğu organizasyonda kırmızı renkli ürünlerin satışından gelen karların en az yarısı Afrika’da ve dünyanın yoksul bölgelerinde AIDS ile mücadeleye aktarılıyor. 


Özellikle son yıllarda Product(RED) logolu ürün sayısını artıran Apple’ın bugüne kadarorganizasyona 65 milyon dolarlık bir katkı sağladığı Bono tarafından açıklandı. Appleilk kez 2006 yılında kırmızı renk (Product)RED logolu iPod Nano üreterek kampanyaya dahil oldu ve zaman içinde farklı iPod modelleri, çeşitli cihazlar için kılıflar ve diğeraksesuarlar ile organizasyona destek verdi.
Hali hazırda iPod ShuffleiPod TouchiPad Smart CoveriPad Mini Smart Cover,iPad Smart Case ve iPhone 4S Bumper ürünlerinin kırmızı renkleri Product(RED) logosu ile yardım organizasyonu dahilinde satılıyor.
Apple’ın (Product)RED ürün sayfasına buradanRED organizasyonu resmi sitesine ve destek veren tüm markalara ise buradan ulaşabilirsiniz...

Kaynak : ShiftDelete.Net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder